Seturi Stattys

Ce sunt seturile Stattys?

Sunt pachete foarte usoare de pana la maxim 1.2 kg care pot include: intre 2, 10 sau 25 de foi pentru whiteboard, pachete Statty Notes, markere pentru whiteboard, boardcleaner, tub de transport.

Din moment ce produsele noastre nu au lipici, pot fi indepartate si repozitionate fara a lasa reziduuri chiar pe locurileunde in mod normal s-ar interzice utilizarea oricaror materiale pe perete. Acumputeti cu adevarat sa sustineti intalniri sau ateliere in orice incapere fara samai platiti in plus pentru o camera care are toate echipamentele suplimentare.Cu Stattys puteti salva o multime de bani, mai ales ca majoritatea materialelorpot fi refolosite o perioada indelungata.


De ce seturile Stattys?

Ai o intalnire in oras, un training sau o prezentare? Iar pentru asta iti trebuie o tabla temporara de cinci metri sau poate cinci flipchart-uri in jurul camerei? Te poti bucura de flexibilitate maxima si nu trebuie sa te cari cu prea multe materiale pentru ca tot ce ai nevoie se afla deja in seturile Stattys. Poti alege din 4 variante de seturi Stattys atent gandite pentru nevoile tale de zi cu zi.

Cum se folosesc?

  1. Scoate ce ai nevoie din tubul de transport.
  2. Plaseaza Stattys Whiteboard-urile sau biletele Stattys pe pereti normali, panouri, usi, sticla, pereti din lemn, afise de hartie sau foi de flipchart.
  3. Asigura-te ca scrii pe partea lucioasa a foilor Stattys pentru a putea sterge ulterior si reutiliza ori de cate ori ai nevoie, chiar daca au trecut cateva ore de cand s-a scris pe ele.
  4. Inainte de a rula inapoi filele de whiteboard in tubul de transport, asigura-te ca acestea sunt bine aliniate in partea de sus a fiecareia si ca partea lucioasa este in afara.
Pentru cele mai bune rezultate si utilizare de lunga durata iti recomandam markerele permanente Faber-Castell GRIP si markerele pentru whiteboard. Nu utiliza niciodata markere normale de flipchart pe baza de apa deoarece acestea nu se usuca pe acest tip de material.
Setul Stattys Starter 2+2+2

Setul Stattys Starter 2+2+2

Setul Stattys Starter 2+2+2 este ideal pentru a încerca produsele din gama Stattys. Oriunde ai fi, p..
184,00 RON Fără TVA: 184,00 RON
Setul Stattys Starter

Setul Stattys Starter

Setul Stattys Starter este cea mai buna alegere pentru a te familiariza in detaliu cu produsele..
310,00 RON Fără TVA: 310,00 RON
Setul Stattys Office

Setul Stattys Office

Stattys Office Set este ideal pentru a-l folosi acasa sau la birou. Continutul setului: 2..
740,00 RON Fără TVA: 740,00 RON
Setul Stattys Business Travel

Setul Stattys Business Travel

Setul Stattys Business Travel este produsul nostru premium si este destinat celor care calatoresc f..
790,00 RON Fără TVA: 790,00 RON