Despre noi

Compania Durdom este principalul distribuitor pe piața din România a brand-urilor internaționale: Stattys, Power Cube și Artlebedev, care comercializează instrumente, tool-uri și gadget-uri inovative pentru profesioniștii din companii, ONG-uri, antreprenori, freelanceri și oameni de tehnologie.


I. Stattys oferă instrumente de comunicare versatile, mobile și ușoare (bazate pe o tehnologie inovativă numită încarcare electrostatică) și metode de business (ex: Business Model Canvas) pentru evenimente, ateliere, training-uri, project management, strategii de business, prezentări și ședințe.


II. Power Cube este un gadget care permite utilizarea mai multor prize pe același dispozitiv, indiferent de locația unde vrei să lucrezi. Poți să-l fixezi pe birou, să-ți încarci telefonul având spațiu pentru USB sau să unești mai multe astfel de cuburi pentru a crea și mai multe spații pentru gadget-urile și electronicele tale. Mai multe detalii în acest film.


III. Artlebedev este un studio rusesc care produce, grafică, web design, design urban, de interior, ilustrații și multe altele. În momentul acesta există o gamă extrem de variată cu produse creative pentru birou, bucătărie, electronice, jucării și accesorii.